Tietoturva

Tietoturva on digitalisoituvan liiketoiminnan perusedellytys ja luottamuksen kulmakivi. Hanki tarvittava osaaminen Sovelton monipuolisista tietoturvakoulutuksista!

Katso koulutukset

Tietoturva digitalisoituvan maailman keskiössä

Cyber security ja tietoturva nousevat digitalisoituvassa maailmassa aiempaakin tärkeämmiksi elementeiksi, kun yhä suurempi osa yritysten ja yksityishenkilöiden toiminnasta tapahtuu verkossa. Toimiva tietoturva onkin digitaalisen liiketoiminnan perusedellytys ja luottamuksen kulmakivi.


Tietoturvallisuudessa osaamattomuus voi tulla kalliiksi, ja tietoturva kuuluukin organisaatiossa jokaiselle aina ylimmästä johdosta teknisten ratkaisujen toteuttajiin ja loppukäyttäjiin. Luo kilpailuetua nostamalla cyber security sen ansaitsemalle tasolle!


Kehitä tarvittava tietoturvaosaaminen läpi organisaation

Soveltolta löydät laadukkaat tietoturvakoulutukset organisaatiosi tarpeisiin. Tutustu laajaan koulutusvalikoimaamme ja syvennä tietoturvaosaamistasi juuri tarvitsemallasi fokuksella!

Tietoturvan perusteet -kurssi antaa pohjaymmärryksen tietoturvasta.

Teknisellä tietoturvalla pyritään siihen, että "käytetyissä laitteistoissa ja ohjelmistoissa ei ole tietoturvapuutteita" - ja koska niitä kuitenkin on, tietojen salaaminen on tehokas suojauskeino.

Lähiverkkojen tietoturva -kurssi on lähiverkkojen ylläpitäjille ja ylläpitopalveluja tilaaville henkilöille suunnattu kurssi.

Riskien hallinta ja varautuminen -valmennuksessa keskitytään kouluttajan johdolla riskinhallinnan perustietoihin ja käytännön soveltamiseen kurssilla tapahtuvien harjoitusten avulla

PKI ja varmenteet 1.2.3 -kurssin käytyäsi tunnet PKI-arkkitehtuurin kulmakivet ja ymmärrät, miksi ja kuinka varmenteiden elinkaarta hallitaan.

Www-palvelun haavoittuvuudet ja tietokantojen tietoturva -kurssilla käsitellään Web-sovelluksen tietoturvariskit ja ennen kaikkea se, miten aukot saadaan paikattua.

PKI- ja varmenteet Microsoft-ympäristöissä -kurssin käytyäsi et ainoastaan tunne arkkitehtuuria paremmin, vaan osaat sellaisen myös pystyttää ja varmennepalveluita ylläpitää. Lisäksi hallitset varmenteita niiden koko elinkaaren aikana.

IT Security Fundamentals (Attend from Anywhere) -kurssi on 5 päivän kokonaisuus, joka tarjoaa syvällisen johdannon tietoturvaan. Kurssi ei ole sidoksissa mihinkään teknologiatoimittajaan tai testiin, joten sen sisältöä päivitetään jatkuvasti ajantasaiseksi. Kurssi varustaa osallistujat laajalla hands-on -kokemuksella lukuisista tietoturvaohjelmistoista ja -tekniikoista.

Network Security Foundation (Attend from Anywhere) -kurssilla saat oleellisen koulutuksen, jota tarvitset parantaaksesi verkkoturvallisuutta kyberuhkien varalle.

PKI and TLS Security Implementation (Attend from Anywhere) on 3 päivän työpaja, joka tarjoaa kattavan katsauksen PKIn ja TLSn kryptausteknologioihin.

ISO27001 2013 Foundation (Attend from Anywhere) on kolmen päivän kurssi, jossa perehdytään ISO/IEC27001-standardin vaatimuksiin ja periaatteisiin. Kurssilla käsitellään tietoturvan hallintajärjestelmän toteuttamisen aiheita ja haasteita.

End User Security: Protecting Your Online Footprint (Attend from Anywhere) on yhden päivän kurssi, joka havainnollistaa osallistujille, miten helppoa toisten on saada meistä tietoa eri keinoilla - mutta myös kuinka paljon voimme sitä rajoittaa muuttamalla nettikäyttäytymistämme ja tekemällä muutamia kikkoja koneillemme.

Security Operations on AWS (Attend from Anywhere) -kurssilla opit käyttämään AWS-tietoturvapalveluita tehokkaasti ja yhteensopivasti AWS-pilven kanssa. Kurssilla keskitytään AWS:n suosittelemiin tietoturvan parhaisiin käytäntöihin, joilla voit parantaa datan ja ohjelmiston tietoturvaa pilviympäristössä.

Systems Security Certified Practitioner (Attend from Anywhere) SSCP-sertifikaatti kattaa tietoturvan seitsemän osa-aluetta ja on ideaalinen esimerkiksi tietoturva-administraattoreille.

Foundation of Information Assurance in HMG (Attend from Anywhere) -kurssin tavoitteena on antaa kattava mutta tarpeellinen ylätason käsitys Information Assurancesta ja kuinka sitä käsitellään HMG-organisaatioissa ja kaupallisissa toimitusketjuyrityksissä. Osallistujat saavat katsauksen Information Assurancen peruskäsitteisiin ja voivat sen pohjalta työskennellä suoraan tai epäsuoraan tietoturva-ammattilaisten kanssa.Kiinnostuitko aiheesta?

Sovelton uutiskirje kokoaa yhteen kiinnostavaa ajankohtaissisältöä Sovelton palveluista ja työelämän megatrendeistä.

Tilaa nyt

Tarvitsetko apua koulutuksesi suunnitteluun?

Ota yhteyttä, kun haluat suunnitella henkilökohtaisen koulutuskokonaisuutesi tai kun mietit, mikä kursseistamme ja oppimismuodoista on sinulle paras vaihtoehto. Autamme myös ilmoittautumiseen ja maksutapoihin liittyvissä kysymyksissä.

Soita ilmaiselle koulutusneuvojallemme:

020 7776 670