Scrum

Scrum on ketterän kehityksen yleisimmin käytetty menetelmä ohjelmistokehityksessä. Ota Scrum haltuun Sovelton laadukkailla koulutuksilla!

Katso koulutukset

Scrum on yleisin ketterän kehityksen menetelmä ohjelmistotuotannossa

Scrum on yleisimmin käytetty ketterän ohjelmistokehityksen menetelmä. Se on yksinkertainen, mutta todella vaikuttava, kokoelma periaatteita ja käytäntöjä, joiden avulla tiimit voivat toimittaa toimivia, liiketoimintatarpeita vastaavia ohjelmistotuotteita lyhyissä sykleissä mahdollistaen nopean palautteen, jatkuvan parantamisen ja nopean mukautumisen muutoksiin.


Scrum on yksinkertainen viitekehys tehokkaaseen tiimin yhteistyöhön monimutkaisissa softaprojekteissa. Scrum-viitekehys kuvaa muun muassa sprintteihin perustuvan iteratiivisen työskentelytavan, tiimin roolituksen, läpinäkyvyyttä tukevat tuotokset jatapahtumat projektinhallinnassa.


Scrum-koulutukset suomeksi Soveltolta

Scrum on yksinkertainen, mutta samalla erittäin haastava hallita täysin. Varmista Scrum-projektiesi onnistuminen ja hanki tarvittava osaaminen Sovelton laadukkailla Scrum-koulutuksilla!


Scrum perusteet -kurssi on suunniteltu yrityksille, jotka suunnittelevat Scrumin käyttöönottoa. Tämä kurssi on suunnattu koko tiimille, joten parhaan tuloksen saatkin, kun tuot tälle kurssille koko tiimisi. Laitetaan kuntoon sovelluskehitysprosessi ja tehdään se, mikä tuo parhaan hyödyn asiakkaallesi!

Scrum Master -kurssi on ensisijaisesti suunnattu niille, joiden on tarkoitus toimia Scrum Master -roolissa. Scrum Master -kurssi kattaa Scrumin perusteet kuten itse viitekehyksen, teorian Scrumin perustana, roolit, tapahtumat ja tuotokset. Kurssi menee myös syvemmälle käsitellen mm. miten optimoidaan arvoa, tuottavuutta ja ohjelmiston kokonaiskustannusta. Kurssi valmentaa Professional Scrum Master I Assessment -testiin.

Scrum Product Owner -kurssi on ensisijaisesti suunnattu niille, joiden on tarkoitus toimia tuoteomistajan roolissa. Scrum Master -kurssi kattaa Scrumin perusteet kuten itse viitekehyksen, teorian Scrumin perustana, roolit, tapahtumat ja tuotokset. Kurssi menee myös syvemmälle käsitellen mm. vaatimusmäärittelyn, backlogin suunnittelun ja hallinnoinnin. Kurssi valmentaa Professional Scrum Product Owner I Assessment -testiin.

Scrum Developer .NET -kurssi on tarkoitettu Scrum-tiimeille, jotka käyttävät Visual Studiota ja Team Foundation Serveriä kehitystyössään. Kurssilla on kolme tavoitetta: 1) kuinka Development Team käyttää scrumia tehokkaasti, 2) kuinka Visual Studiota ja Team Foundation Serveriä käytetään scrum-projektin läpivientiin ja 3) parhaat käytännöt - miten scrum-tiimin suorituskykyä voidaan parantaa.Kiinnostuitko aiheesta?

Sovelton uutiskirje kokoaa yhteen kiinnostavaa ajankohtaissisältöä Sovelton palveluista ja työelämän megatrendeistä.

Tilaa nyt

Tarvitsetko apua koulutuksesi suunnitteluun?

Ota yhteyttä, kun haluat suunnitella henkilökohtaisen koulutuskokonaisuutesi tai kun mietit, mikä kursseistamme ja oppimismuodoista on sinulle paras vaihtoehto. Autamme myös ilmoittautumiseen ja maksutapoihin liittyvissä kysymyksissä.

Soita ilmaiselle koulutusneuvojallemme:

020 7776 670