Partner Practice Enablement Bootcamp

Partner Practice Enablement Bootcamp

Microsoftin kolme ajankohtaisinta teemaa ovat:

  • Reinvent productivity & business process
  • Build the Intelligent Cloud
  • Create more personal computing

Älykkäiden pilvipalveluiden rakentaminen vaatii osaamista mm. pilvi-infrastruktuurista ja hallinnasta, tietoturvasta sekä moderneista tiedon tallennusratkaisuista sekä analytiikasta.

Partner Practice Enablement -koulutuksiin osallistumalla Microsoft-kumppanien asiantuntijat omaksuvat näihin liittyvien tärkeimpien teknologia-alueiden ratkaisuiden myymiseen ja erityisesti käyttöönottamiseen sekä ylläpitoon tarvittavat tiedot ja taidot.

Cloud Infrastructure & Management

Partner Practice Enablement: Hybrid Cloud Infrastructure
Pilvipalveluiden rakentaminen vaatii osaamista sekä palvelun toteuttamisen infrastruktuurista että monitorointiin ja tietoturvan varmistamiseen käytettävistä teknologioista. Joko omaat nämä tiedot?

Data Platform and Analytics

Partner Practise Enablement: SQL Server 2016 ja SQL Server 2016 BI
SQL Server on jälleen kehittynyt eteenpäin uuden version 2016 myötä. Uusia ominaisuuksia on mm. Always Encrypted data, reaaliaikainen operatiivisten tietokantojen analytiikka ja pilveen "venytetty" tietokanta. Kurssilla käydään läpi myös SSIS:n, MDS:n, SSAS:n ja SSRS:n uudet ominaisuudet.

Partner Practise Enablement: Cortana Analytics Suite
Cortana Analytics Suite on yhteisnimitys pääasiassa Azuren Data- ja Analytiikkapalveluille, joista tällä kurssilla käsitellään Machine Learning, Stream Analytics ja Data Factory. Kurssi on Microsoftin kumppanikoulutus ja IT Pro ja Developer -asiantuntijoille, jotka haluavat tutustua keskeisiin Cortana Analytics Suiten palveluihin tiiviisti kahdessa päivässä.

Security

Partner Practice Enablement: Enterprise Mobility + Security 6.-9.3.2017
Jos tunnet, että haluaisit tiiviin tietopaketin ja myös käytännön kokemusta uusimmista Microsoftin palveluista liikkuvan työn tukemiseen ja turvaamiseen, niin tässä on oiva tilaisuus.