ModernBiz

Valitse oma polkusi asiakkaasi liiketoiminnan modernisointiin

Liiketoiminta on suuren murroksen kourissa ja tämä muutos koskettaa myös Sinua ja asiakkaitasi. ModernBiz Technical Series -koulutukset auttavat Sinua Microsoft-kumppanina pysymällä ajan tasalla uusimmista teknologiainnovaatioista ja niiden mahdollisuuksista. Näin pystyt myös varmistamaan asemasi asiakkaille todellista lisäarvoa tuottavana kumppanina!

Päivän pituisia ModernBiz Technical Series -koulutuksia on viisi, joissa kussakin keskitytään tiettyihin ajankohtaisiin Microsoft-teknologioihin. Koulutuksen jälkeen tunnet ne teknologiat, joilla omat asiakkaasi pääsevät hyödyntämään modernin liiketoiminnan mahdollisuuksia.

Tutustu koulutuksiin

Safeguard your Business

Kurssilla tutustutaan Windows Azuren varmistuspalveluun, Windows 8.1- ja Server 2012 -käyttöjärjestelmien tietoturvan parantamiseen, sekä Windows Serverin korkean käytettävyyden ratkaisuihin. Kurssilla opittujen asioiden avulla pystyt auttamaan asiakastasi suojaamaan tärkeät tietonsa ja valmistautumaan odottamattomaan.
Lue lisää » Kurssin hinta vain 99 €.

Business Anywhere

Kurssilla tutustutaan päätelaitteiden hallintaan, virtuaalityöpöytiin, Office 365 -palveluun ja sähköpostimigraatioihin. Kurssilla opittujen asioiden avulla pystyt auttamaan asiakastasi tekemään työtään ajasta ja paikasta riippumatta, sekä tehostamaan sisäistä yhteistyötä.
Lue lisää » Kurssin hinta vain 99 €.

Connect with Customers

Kurssilla tutustutaan Office 365:een, Azuren tietoturvaominaisuuksiin, sekä PowerBI- ja PowerView-ratkaisuihin. Kurssilla opittujen asioiden avulla pystyt auttamaan asiakastasi parantamaan yhteistyötään omien asiakkaidensa kanssa tietoturvallisesti ja tehokkaasti. Samoin pystyt auttamaan asiakastasi saamaan omasta asiakastiedostaan irti tietoa asiakassuhteen kehittämiseen ja päätöksenteon tueksi.
Lue lisää » Kurssin hinta vain 99 €.

Business Productivity with Office 365

Kurssilla tutustutaan siihen, millaisilla palvelupaketeilla yritykset saavat Office 365 -palveluita käyttöönsä, miten mobiililaitteilla käytetään palveluita ja miten mobiililaitteet voi hallita keskitetysti ja kustannustehokkaasti. Lisäksi käydään läpi vaihtoehtoja yrityksen nykyisen sähköpostin migraatiomahdollisuuksista Office 365:een ja sitä, miten tietotyötä voi tehostaa Lyncin, OneDrive for Business -sivuston ja Sharepointin avulla.
Lue lisää » Kurssin hinta vain 99 €.

Huomaa hinta! Nyt saat ratkaisevaa osaamista huomattavan edullisesti.

Valitse yksi tai useampi koulutus

Valitse oma polkusi moderniin liiketoimintaan käyttämällä joustavia, tuttuja ja luotettavia ratkaisuja työpöytäkoneista mobiililaitteisiin ja palvelimesta pilvipalveluihin.