DevOps - vauhdita ohjelmistokehitystä ja paranna operatiivista suorituskykyä

DevOps-kursseilla opit vauhdittamaan ohjelmistokehitystä ja parantamaan operatiivista suorituskykyä ketterillä menetelmillä.

Katso koulutukset

DevOps - vauhdita ohjelmistokehitystä ja paranna operatiivista suorituskykyä

DevOps -menetelmillä ja toimintatavoilla tuot ketterän kehityksen hyödyt osaksi ohjelmistokehitystä parantamalla yhteistyötä sovelluskehittäjien sekä tuotannosta ja ylläpidosta vastaavien järjestelmäasiantuntijoiden välillä. DevOps mahdollistaa kehitys- ja tuotantoprosessien tehokkaan toteuttamisen automatisoidusti ja parantaa organisaation kykyä kehittää ideasta toimiva, tuotannossa oleva ohjelmistotuote tai -palvelu. DevOpsissa ei ole kyse vain uusista työkaluista ja automatisoiduista totutuksista, vaan se muuttaa perusteellisesti sen, miten organisoidumme tuottamaan palvelukeskeisiä IT-ratkaisuja!

DevOps-kursseilla opit ketteriä menetelmiä käytännönläheisesti

DevOps-kursseilla rakennat itsellesi syvän osaamisen ja saat kattavat tiedot DevOps-menetelmistä ja niiden käytännön sovelluksista. Murramme myytit ja uskomukset, ja varustamme sinut vahvalla osaamisella, jota tarvitset tehdäksesi optimaalisia ratkaisuja oman organisaatiosi ja asiakkaidesi parhaaksi. DevOps-koulutukset luovat valmiudet kehittää ohjelmistotuotteita ja -palveluita nopeasti ja ketterästi toimintatavoilla, jotka syventävät yhteistyötä, viestintää ja integraatiota ohjelmistokehittäjien ja järjestelmäasiantuntijoiden välillä. Kursseilta saat valmiudet soveltaa DevOps-menetelmiä aina ohjelmistokehityksestä testaukseen, käyttöönottoon ja käyttötukeen. Kurssit ovat niin käytännönläheisiä, että voit välittömästi viedä oppimasi näkökulmat ja taidot käytäntöön omissa projekteissasi.

DevOpsin hyödyt käyttöön oikealla osaamisella

Saat DevOpsin ketterien menetelmien hyödyt käyttöön tasapainottamalla viisi DevOpsiin keskeisesti vaikuttavaa voimaa: organisaation, flown, suorituskyvyn, asenteen ja automaation. DevOpsissa myös tiimin suunnittelu, rakentaminen ja integrointi on kriittisen tärkeää korkean suorituskyvyn mahdollistamiseksi. DevOps Fundamentals -kurssi pohjautuu kansainvälisen DevOps-järjetön DASAn (DevOps Agile Skills Association) kompetenssimalliin, jossa tunnistetaan 8 keskeistä osaamisaluetta ja 4 keskeistä taitoa, jotka tarvitaan onnistuneeseen DevOps-tiimin toimintaan.

DevOps Fundamentals (DASA)

Kolmen päivän DevOps Fundamentals -kurssi on DASAn DevOps Fundamentals -sertifiointiin tähtäävä kurssi

DevOps eLearning

DevOps eLearning -kurssi antaa sinulle hyvän yleiskatsauksen DevOpsin maailmaan.

DevOps and Agile

DevOps and Agile -koulutus käsittelee sitä, miten ideasta kehitetään toimiva, tuotannossa oleva ja asiakkaiden käyttämä ohjelmistotuote ketterästi ja tehokkaasti yhdistäen DevOps- ja Agile-menetelmiä ja lähestymistapoja.

DevOps Engineering on AWS

DevOps Engineering on AWS -kurssilla opit, miten käyttää yleisiä DevOps-menetelmiä sovellusten kehittämiseen, käyttöönottoon ja ylläpitoon AWS:ssä. Kurssi kattaa keskeiset DevOps-menetelmien periaatteet ja tarkastelee lukuisia käyttötapauksia startuppien, pk-yritysten ja suuryritysten kehitystarpeisiin. Tälle kurssille on myös Attend from Anywhere -toteutus englantilaisella kouluttajalla.

Chef Essentials (Attend from Anywhere)

Chef Essentials -kurssilla opit, mitä tarkoittaa muuttaa infrastruktuuri koodiksi siten, että voit automatisoida palvelintesi konfiguraation, käyttöönoton ja ylläpidon. Opit myös Chef-arkkitehtuurin ja Chef Development Kitin (ChefDK) -työkalut. Näytämme myös, miten testaat infrastruktuurikoodisi siten, että voit hoitaa käyttöönoton varmasti ja sujuvasti.

Puppet Essentials (Attend from Anywhere)

Puppet Essentials -kurssilla opit tarvittavat taidot ja tekniikat Puppet Masterin ja Agentin asentamiseen tehdäksesi konfiguraatiohallintaa tehokkaasti.Kiinnostuitko aiheesta?

Sovelton uutiskirje kokoaa yhteen kiinnostavaa ajankohtaissisältöä Sovelton palveluista ja työelämän megatrendeistä.

Tilaa nyt

Tarvitsetko apua koulutuksesi suunnitteluun?

Ota yhteyttä, kun haluat suunnitella henkilökohtaisen koulutuskokonaisuutesi tai kun mietit, mikä kursseistamme ja oppimismuodoista on sinulle paras vaihtoehto. Autamme myös ilmoittautumiseen ja maksutapoihin liittyvissä kysymyksissä.

Soita ilmaiselle koulutusneuvojallemme:

020 7776 670