Sovelto Advanced Level 400

Oletko oman teknologisen erikoisalueesi guru? Oletko jo osallistunut kaikille mahdollisille Microsoft teknologioiden perus- ja jatkokursseille? Haluaisitko kuitenkin vielä syventää osaamistasi valitsemasi teknologian osalta ja oppia asiantuntijoilta, jotka päivittäin työssään painivat niiden kaikkein vaikeimpien ja monimutkaisempien ongelmien parissa? Haluatko haastaa oman osaamisesi kokeneiden huippuosaajien opissa?

Sovelto Advanced -koulutukset ovat Sinulle, joka osaat jo paljon, sertifioinnit on suoritettu, mutta tiedät, että aina voi oppia uutta.
Olemme rakentaneet Sovelto Advanced -koulutukset yhteistyössä Microsoftin Premier -konsulttien kanssa. Heidän kokemuksensa ja asiantuntemuksensa on nyt Sinun hyödynnettävissäsi.

advanced-badge.png

Advanced Level 400 -kursseja

Valitse alla olevista vaihtoehdoista oman osaamisalueesi Advanced -tason koulutus (level 400) ja ilmoittaudu mukaan.

Windows 10 uudet tietoturvaominaisuudet
Tietoturvan merkitys verkottuneessa toimintaympäristössä on suurempi kuin koskaan. Tule oppimaan Windows 10:n tarjoamat mahdollisuudet organisaation tietoturvan varmistamisessa.

Päivän aikana saat vastauksia mm. seuraaviin kysymyksiin. Miten valvoa automaattisesti poikkeavuuksia Active Directoryssa (mm. Pass the Hash/Ticket tyylisiä hyökkäyksiä)? Miten havaitset 0-päivä haavoittuvuudet proaktiivisesti? Miten Active Directory rakennetaan, konfiguroidaan ja ennen kaikkea hallinnoidaan tietoturvallisesti?

SharePoint Online: Performance Troubleshooting, Tuning and Optimization
Tule oppimaan miten teet ongelmanselvitystä SharePoint Onlinessa ja mitkä ovat tavat ja työkalut siihen miten suorituskykyä voidaan optimoida parhaalla mahdollisella tavalla. Päivän aikana käydään läpi demojen avulla eri osa-alueita jotka osaltaan vaikuttavat suorituskykyyn ja opit myös mitkä ovat eri tilanteissa parhaat käytännöt.