Professional Diploma in Digital Marketing

Digitaalisen markkinoinnin ammattilaiseksi 16 viikossa

Katso koulutukset

Opiskele haluamallasi laitteella koska tahansa

Pääset koulutuksen videoihin, harjoituksiin ja testikysymyksiin käsiksi koska haluat.

Huippu-asiantuntijoiden suunnittelema ja hyväksymä

Opetussuunnitelma on suunniteltu yhdessä maailman johtavien brändien kuten Googlen, Facebookin ja Twitterin kanssa.

Kansainvälisesti tunnustettu digitaalisen markkinoinnin sertifikaatti

DMI on tunnetuin digitaalisen markkinoinnin standardi maailmanlaajuisesti. Sitä opetetaan yli 80 maassa.

Digitaalisen markkinoinnin ammattilaiseksi

Nyt voit aloittaa uuden uran tai vahvistaa digitaalisen markkinoinnin taitojasi hakeutumalla Professional Diploma in Digital Marketing -koulutusohjelmaamme. Professional Diploma in Digital Marketing -koulutusohjelma on Irlannin digitaalisen markkinointi-instituutin, Digital Marketing Instituten DMI:n virallinen, sertifikaattiin tähtäävä opintokokonaisuus, jonka suorittaneet saavat tutkinnostaan sertfikaatin.


Kurssin on suunnitellut kansainvälisen digitaalisen markkinoinnin ammattilaiset ja se on hyväksytty johtavien digitaalisten brändien toimesta kuten Facebook, Twitter, LinkedIN ja Google.


Kenelle digitaalisen markkinoinnin kurssi sopii?

Professional Diploma in Digital Marketing on tarkoitettu sinulle, joka työskentelet digitaalisen markkinoinnin ja/tai verkkoviestinnän parissa ja haluat varmistaa ajanmukaisen osaamisen ja saada kansainvälisesti tunnustetun todistuksen. Koulutus soveltuu erinomaisesti myös digiajan asiantuntijalle, joka haluaa ymmärtää, miten oma osaaminen ja palvelut tehdään näkyväksi. Toisaalta voit myös aloittaa uuden kiinnostavan uran ja opetella kaiken alusta.


Kansainvälinen digitaalisen markkinoinnin sertifiointi

Suorittaessasi kurssin hyväksytysti saat toimialan laajasti tunnustaman kansainvälisen sertifioinnin. Tämän digitaalisen markkinoinnin kurssin on suorittanut yli 10 000 henkilöä 60 maassa. Sertifiointi antaa hyvän lisän myös ansioluetteloosi, koska digitaalisen markkinoinnin osaaminen on jatkuvasti kasvava ala ja sitä arvostetaan monilla toimialoilla ja myös rekrytoijien silmissä.


Voit opiskella verkossa täysin omaan tahtiisi missä ja miten haluat. Voit suorittaa tutkinnon jopa viikossa tai käyttää syventyäksesi aiheeseen puoli vuotta. Päätös on täysin sinun.

Mistä osa-alueista verkkokurssi koostuu?

Verkkokurssi sisältää 30 tuntia syvällisiä videoluentoja, ladattavia esityksiä, harjoituksia ja case-esimerkkejä. Lisäksi co-study-vaihtoehdon valinneiden on mahdollista tulla opiskelemaan myös paikan päälle ja saada arvokkaita vinkkejä kurssin suorittamiseen nimetyltä tutoriltamme.


Tämä kurssikokonaisuus ja siitä saatava sertfiointi antaa sinulle hyvät perusteet tärkeimpiin digitaalisen markkinoinnin kokonaisuuksiin. Kurssin aikana käsitellään hakukoneoptimointia, pay-per-click- ja display-mainontaa, sähköpostimarkkinointia, sosiaalisen median markkinointia, mobiilimarkkinointia, analytiikkaa sekä strategian luomista ja sen suunnittelua. Tämä takaa sinulle työroolistasi riippumatta johtajana tai markkinoinnin ammattilaisena ajantasaisen tiedon digitaalisen markkinoinnin tilasta.


Mitä hyötyä on co-study-vaihtoehdosta?

Co-study-vaihtoehdossa Professional Diploma in Digital Marketing -opiskeluun sisältyy mahdollisuus osallistua kerran kuukaudessa järjestettäviin Co-Study-päiviin. Silloin voit tulla Soveltolle Pasilaan tekemään tutkinnon moduuleihin liittyviä harjoituksia ja itseopiskeleman. Päivän tarkoituksena on luoda rauhallinen hetki itseopiskeluun ja harjoitusten tekemiseen rauhassa työstä.


Co-study-päivänä paikalla on myös valmentaja, jolloin saat käytännön apua tarpeen tullen. Valmentaja auttaa myös opiskelun rytmittämisessä ja kohdistamisessa niihin asioihin, joiden avulla pääset testistä läpi aikataulussa. Olemme koonneet Co-Study-opiskelijoille erillistä lisämateriaalia (termi- ja linkkilistoja), josta on hyötyä tutkinnon suorittamisessa.


Co-Study-päivä antaa mahdollisuuden verkostoitua ja keskustella muiden kurssilaisten kanssa. Pääpaino on kuitenkin omalla käytännön tekemisellä ja opiskelulla tutkinnon edistämiseksi.


  • Saat tunnukset verkkoympäristöömme, jossa voit oppia lisää myös ennen ja jälkeen co-study-päivää. Ympäristössä on myös lisämateriaalia.
  • Joka kuukausi tapahtuvat tapaamiset yhdessä muiden opiskelijoiden ja valmentajanne kanssa.
  • Kurssi sisältää aamupalan, lounaan ja iltapäiväkahvin/teen.
  • Harjoituksia ja valmennusta
  • Harjoitustunnukset Google Analyticsiin ja Adwordsiin

Co-study-päivien teemat ja valmentajat 2017

DMI_co-study_kouluttajat_nimilla_1.png

26.5. Search-engine Optimization, Petteri Kallio

9.6. Professional Blog Writing, Elisa Heikura & Petteri Kallio

18.8. Analytics, Strategy & Planning, Petteri Kallio

15.9. Mestarikurssi: LinkedInin yrityskäyttö (sisältö tarkentuu), Tom Laine & Petteri Kallio

13.10. Social Media Marketing, Petteri Kallio

10.11. Mestarikurssi. TBA, Petteri Kallio

15.12. Email-marketing, Petteri Kallio

Autamme vahvistamaan digitaalisen markkinoinnin taitojasi toimialasta tai roolistasi riippumatta. Tämä puolestaan auttaa sinua eteenpäin urallasi.

Testaa digitaalisen markkinoinnin taitosi

Tarkista tällä diagnostiikkatyökalulla, missä vaiheessa sinä ja tiiminne olette digitaalisessa markkinoinnissa.

Professional Diploma of Digital Marketing -sertifiointitesti

Meillä on Pearson Vue -testikeskus Pasilassa. Kurssin hinta sisältää myös testin.

How to become a Digital Marketing Manager - an essential skills checklist

Anna tähän sähköpostiosoitteesi, niin saat luettavaksesi eKirjan (pdf-tiedostona):


Kiinnostuitko aiheesta?

Sovelton uutiskirje kokoaa yhteen kiinnostavaa ajankohtaissisältöä Sovelton palveluista ja työelämän megatrendeistä.

Tilaa nyt

Tarvitsetko apua koulutuksesi suunnitteluun?

Ota yhteyttä, kun haluat suunnitella henkilökohtaisen koulutuskokonaisuutesi tai kun mietit, mikä kursseistamme ja oppimismuodoista on sinulle paras vaihtoehto. Autamme myös ilmoittautumiseen ja maksutapoihin liittyvissä kysymyksissä.

Soita ilmaiselle koulutusneuvojallemme:

020 7776 670