ITIL® luo IT-palveluhallinnalle perustan

Ota ITIL®-sertifioinnit haltuun tehokkaasti Sovelton kursseilta eLearning-opinnoilla tai kouluttajan johdolla.

Katso koulutukset

ITIL® luo IT-palveluhallinnalle perustan

ITIL® (Infrastructure Library®) on kokoelma IT-palveluiden toimittamisen ja IT-infrastruktuurin hallinnan parhaita käytäntöjä. ITIL®in kuvaamat IT-palveluhallinnan parhaiden käytäntöjen avulla lisäät tuottavuutta, optimoit kustannuksia ja parannat asiakaskokemusta, ja niissä määritellyt palveluprosessit ovat käytännössä testattuja ja hyviksi havaittuja useissa organisaatioissa maailmanlaajuisesti.


ITIL®-koulutuksilla ja -sertifioinneilla parhaat käytännöt käyttöön

Palveluhallinnan ammattilainen saa ITIL®-koulutuksista ja -sertifioinnista lukuisia hyötyjä. Opit mm:


  • miten soveltaa ITIL®-työkaluja, -tekniikoita ja -konsepteja toimintasi tehokkuuden ja tuottavuuden parantamiseen
  • miten tunnistaa ja keskittyä kaikkein eniten arvoa luoviin aktiviteetteihin
  • miten parantaa kommunikaatiota yhteisen terminologian avulla
  • löytämään luottamusta suunnitelmiisi parhaiden käytäntöjen avulla ja tekemään muutoksesta totta!

ITIL®-koulutus- ja sertifiointipolut ovat modulaarisia. Ota yhteys myyntipalveluumme, jos tarvitset apua sopivan kurssin löytämisessä.


ITIL® Overview

Yksipäiväinen ITIL® Overview -kurssi on suunnattu kaikille, jotka tarvitsevat perustuntemusta ITIL®istä. Kurssi soveltuu hyvin myös kaikille niille, joiden työtehtävät käsittävät IT-palveluiden ostamiseen tai hyödyntämiseen liittyviä tehtäviä.

ITIL® Foundation

ITIL® Foundation perehdyttää osallistujat palveluiden hallintaan, toimitukseen ja avaa näiden yhteyttä liiketoiminnan odotuksiin. Kurssin jälkeen osallistujat tunnistavat IT-palvelunhallinnan avainperiaatteet ja käsitteet sekä tiedostavat ITIL®in käytön hyödyt organisaatiossa.

ITIL® Intermediate -jatkokurssit

ITIL® Intermediate -jatkokursseilla on modulaarinen rakenne ja ne jakautuvat kahteen osa-alueeseen, Lifecycle Stream ja Capability Stream, joista kumpikin kattaa useita kursseja. Jatkokurssit on tarkoitettu laajasti IT-palvelutuotannon, palvelunhallinnan tai palvelujohtamisen kanssa työskenteleville henkilöille kuten palvelupäälliköille ja tietohallintopäälliköille. Kurssien suorittamisjärjestyksellä ei ole suurta merkitystä ja niitä voi suorittaa yhden tai useampia tarpeen mukaan.

ITIL® Expert -koulutusohjelmat

ITIL® Expert -koulutusohjelmat (Capability ja Lifecycle) on suunnattu heille, jotka haluavat syvän ja kokonaisvaltaisen osaamisen ITIL®-viitekehykseen sen koko kattavuudessa. Tämä taso on arvostettu IT-palvelujohtamisen alalla.


Hanki ITIL®-sertifioinnit Sovelton koulutuksista

Sovelto tarjoaa kattavasti kaikki ITIL®-kurssit ja -sertifioinnit sekä itseopiskeluun pohjautuvina eLearning-toteutuksina että kouluttajan vetäminä kursseina. Kaikki Sovelton ITIL®-kurssit ja kurssimateriaalit ovat uusimman ITIL® 2011 Edition -painoksen mukaisia ja kurssien kouluttajina toimivat kokeneet ITIL®-sertifoidut asiantuntijat.


ITIL® is a registered trade mark of AXELOS Limited. Sovelto is a licensed ITIL® affiliate on behalf of AXELOS Ltd. Sovelto is a licensed Quint Wellington Redwood affiliate.


ITIL® Foundation

ITIL® Foundation eLearning

ITIL® Foundation 2011 Edition kouluttajan vetämänä suomeksi

ITIL® Foundation 2011 Edition (in English) led by instructor

ITIL® Foundation Certificate in IT Service Management (Attend from Anywhere, in English)

ITIL® Overview asiakaskohtaisesti toteutettava yleiskatsausKiinnostuitko aiheesta?

Sovelton uutiskirje kokoaa yhteen kiinnostavaa ajankohtaissisältöä Sovelton palveluista ja työelämän megatrendeistä.

Tilaa nyt

Tarvitsetko apua koulutuksesi suunnitteluun?

Ota yhteyttä, kun haluat suunnitella henkilökohtaisen koulutuskokonaisuutesi tai kun mietit, mikä kursseistamme ja oppimismuodoista on sinulle paras vaihtoehto. Autamme myös ilmoittautumiseen ja maksutapoihin liittyvissä kysymyksissä.

Soita ilmaiselle koulutusneuvojallemme:

020 7776 670