”Parasta kurssilla olivat erilaiset käytännön menetelmät mitä voi hyödyntää asiakaskokemuksen parantamisessa ja harjoitustyöt, keskustelu.“

Johtaja
45 v., Helsinki

Johtaminen

Työelämä on suuren murroksen kourissa. Talouden, kommunikaation ja arvoketjujen mekanismit ovat muuttuneet peruuttamattomasti. Maailma menee eteenpäin, halusimme tai emme.

Johtamisen ja johtajan oman osaamisen pelikenttä on sekin muuttunut sitten savupiipputeollisuuden päivien. Johtajuutta vaaditaan joka tasolla ja eri muodoissa– eikä vain johtajilta. Myös suorittavalta portaalta edellytetään oman työn johtamista, virtuaalisten tiimien ohjaamista, teknologisia valintoja...

Me tunnistamme muutosvoimat ja niiden vaikutukset työelämän ja työn tekemisen asettamiin osaamisen vaatimuksiin. Me autamme ja ohjaamme sinua ja organisaatiotasi luomaan kasvua uutta ja nykyistä osaamista kehittämällä, työntekoa järkeistämällä ja teknologian hyödyntämistä parantamalla.

Rakenna oma tai organisaatiosi osaamispolku.
Koulutukset»

Ota yhteys myyntipalveluumme

johtaminen.jpg

Johtamisen osaamisratkaisut

Ota ITIL®-sertifioinnit haltuun tehokkaasti Sovelton kursseilta eLearning-opinnoilla tai kouluttajan johdolla.
Johtajan aikalisä on tunnin sytykeluento, jonka aikana näet, miten sähköpostiin tuhlatusta ajasta voi säästää puolet. Annamme välineitä ja kerromme keinoja, joilla voit säästää henkilökohtaisesti 2 tuntia joka viikko.
Jos tarjouksesi viipyy matkalla päivätolkulla, kilpailijasi korjaa potin. Tarvitset pikaisesti uusia välineitä myyjiesi avuksi.
Lean IT parantaa IT-organisaatiosi asiakasarvoa, asiakastyytyväisyyttä ja palvelulaatua.
Houkuttavatko hyötysovellukset? Pakottaako peliosaaminen? Tutustu Sovelton mobiilisovellusten kehityksen kurssitarjontaan.
Sovelto Muutospuristamon avulla löydät organisaatiostasi uuden ykkösvaihteen. Saat kahdessa viikossa kolme uutta koeponnistettua ja elinvoimaista business casea liiketoiminnan muuttamiseksi.
Projektiosaaminen on tämän päivän työelämätaito. Hanki tarvittava osaaminen laadukkailla Sovelton projektivalmennuksilla ja -koulutuksilla! IPMA, PRINCE2®; Lean, APM ja monet muut kehykset ja menetelmät.
Markkinointi-instituutti, Sovelto ja Projektiyhdistys ry ovat yhdessä suunnitelleet projektijohtajille räätälöidyn Johtamisen erikoisammattitutkinnon (JET). Se on aikuiskoulutus, joka on suunniteltu työn ohessa suoritettavaksi. Seuraava ohjelma käynnistyy syyskuussa 2017.
Asiakaslähtöisyys on palveluajattelun keskeisiä periaatteita. Palvelun kehittämisen kannalta oleellista on kyky nähdä miten palveluiden tuottamiseen liittyvät toimintatavat vaikuttavat asiakkaan palvelukokemukseen.
TIE
TIE on koulutusohjelma tietohallinnon ammattilaiselle tai sellaiseksi haluavalle. Harkittu kokonaisuus, josta on oikeasti hyötyä työelämässä.
Moderni tuottavuus on sitä, että työ on mielekästä ja että ihmisellä on kyky saada aikaan. Yksinkertaisesti kyse on siitä, haluaako ja pystyykö henkilö tekemään työnsä mahdollisimman hyvin.
Tilannejohtaminen on johtajuuden esikuva kaikkialla ja maailman käytetyin johtamisen malli. Sen kehittäjä The Ken Blanchard Companies on listattu joka vuosi johtamisvalmentajien kärkijoukkoon. Sovelto edustaa Blanchardin Tilannejohtamista Suomessa.
IT-palvelujohtaminen ja -hallinta ovat toimivan IT:n ja tietohallinnon perusta. Ota kokonaisarkkitehtuuri, TOGAF®9, COBIT®5, ITIL® ja ISO/IET 20000 haltuun Sovelton laadukkaissa koulutuksissa!
Liiketoiminnan kehittämisen tukena yritys voi hyödyntää ulkopuolisia asiantuntijapalveluita. Sovelto Oyj on tällaisten palveluiden kilpailutettu tuottaja.

Sovelton uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme. Saat tiedon uusista trendeistä, koulutuksista sekä kiinnostavia puheenvuoroja alasta ja alan vierestä.