Ratkaisuja henkilöstötuottavuuden kehittämiseen

Hyvinvointi ja tuottavuus

Ihminen menestyy työssään, kun hän kokee työnsä mielekkääksi ja pystyy saamaan haluttuja tuloksia aikaan. Jotta tämä olisi mahdollista, täytyy hyvän työskentelyn esteet tunnistaa ja osata poistaa. Lisäksi hyvän työskentelyn mahdollistajat täytyy löytää ja niitä tulee vahvistaa. Hyvinvointia ja tuottavuutta tulee osata johtaa organisaation jokaisella tasolla, sillä vastuu on jokaisen.

kaava.png

Rakenna menestys kanssamme!

Sovelto on työelämän suunnannäyttäjä ja modernien työelämävalmiuksien kehittäjä. Kun pohdit, miten saisit henkilöstösi viritettyä tekemään tuloksia ja pärjäämään työelämän muutoksissa, olet löytänyt luotettavan ja asiantuntevan kumppanin!

Me teemme organisaatiollesi räätälöidyn kehittämiskokonaisuuden, jossa yhdistämme 70-20-10 -mallin mukaisesti valmentavaa opetusta, vuorovaikutteista kehittymistä sekä työssä oppimisen mahdollisuuksia. Integroimme organisaatiollesi soveltuvan kokonaisuuden mm. seuraavista osa-alueista.

4points-1040.jpg

Valmennukset

Menetelmät

Organisaatioilta vaaditaan nyt reaktionopeutta, nopeaa päätöksentekoa ja sujuvia työtapoja. Yhteiset kehittämispäivät kannattaakin nyt kohdistaa tuottavuuden ja hyvinvoinnin varmistamiseen muutoksessa.
LOISTO-palvelulla poistat pahoinvointia, jolloin osaamattomuudesta, tehottomuudesta ja turhautumisesta johtuvat kustannukset laskevat. Lisäksi aikaansaat hyvinvointia, jolloin itseohjautuvuuden, innovatiivisuuden ja paremman yhteistyön tuottovaikutukset lisääntyvät.
Coaching on tutkitusti tehokas tapa kehittyä niin ammattilaisena kuin ihmisenäkin. Sen voima perustuu tilaan ja mahdollisuuteen tarkastella omaa toimintaansa ja oivaltaa olennainen. Coachingin väitetään maksavan itsensä takaisin 5,6 -kertaisesti. Harvaa kehittymismenetelmää pidetään yhtä tehokkaana.
Sovelto Fasilitointi on palvelu, jossa fasilitointiammattilaisemme auttaa sinua vetämään sujuvan kokouksen, tehokkaan palaverin tai onnistuneen työpajan. Fasilitointi auttaa sinua onnistumaan monenlaisissa ryhmävuorovaikutuksen johtamisen tilanteissa, kuten ongelmanratkaisussa, strategiaprosessissa, ideointipalaverissa tai työskentelyn kehittämisessä.
Sovelto Sparraus on coaching-ammattilaisen toteuttama palvelu, jonka tarkoituksena on auttaa sinua löytämään ratkaisuja haasteellisiin tilanteisiin tai kysymyksiin. Sparraus on hyödyllinen silloin, kun kaipaat objektiivista reflektointiapua yksilöityyn kysymykseen - esimerkiksi kun tarvitset tukea jonkin ongelman ratkaisemiseksi tai tuntuu ettet pääse jonkun asian kanssa omin avuin eteenpäin.
Työnohjaus on oman työn tutkimista, arviointia ja kehittämistä, joka tapahtuu koulutetun työnohjaajan avulla. Sovelto Työnohjaus on selkeyttä ja energiaa antava kehitysprojekti työssä menestymisen ja työkyvyn vahvistamiseksi.
Henkilökohtaiset kriisit vaikuttavat toisinaan voimakkaasti työssä jaksamiseen ja luonnollisesti myös tuloksiin. Kun kriisi koittaa, ei kannata jäädä yksin! Sovelton Premium Access -asiakkaana sinulla on mahdollisuus ostaa Auntien kriisiterapiapalveluita käyttöösi ja käyttää maksuvälineenä Sovelton Access krediittejä.
Tunteiden johtaminen työelämässä - Paranna suorituskykyä ja kilpailukykyä tunnetaidoilla

Pasi_Lehtiniemi.jpg
Pasi Lehtiniemi
pasi.lehtiniemi@sovelto.fi
+358 50 5151 773

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä johtavaan konsulttiimme Pasi Lehtiniemeen ja sovi maksuton sparrauskäynti! Tavoitteenamme on työn ilolla tuloksia tekevä asiakas!

Sovelton uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme. Saat tiedon uusista trendeistä, koulutuksista sekä kiinnostavia puheenvuoroja alasta ja alan vierestä.