MOC On-Demand - osaamista omilla ehdoillasi!

Sinä päätät

MOC On-Demand -kursseja sinulle, joka haluat itse päättää missä ja milloin opiskelet

Opi omaan tahtiisi missä haluat — ota koko kurssi kerralla haltuun tai napostele se vaikka 5 min paloissa. Ei matkakuluja eikä siirtymisen vaivaa. MOC On-Demand (MOD) -kurssien huippuluokan sisällöt tulevat suoraan Microsoftilta.

On-Demand tarpeesi mukaan

Opiskele kokonaisia kursseja, tai täydennä osaamistasi tarpeen mukaan. Sinä valitset mitä haluat oppia ja milloin, et tuhlaa aikaasi siihen minkä jo tiedät. MOD-kurssi on kokoelma laadukkaita videoita, tekstejä, demoja, hands-on labroja ja pikatestestejä. Voit opiskella MOD-kurssilla 90 päivän ajan. Useimmissa tapauksissa suosittelemme valitsemaan MOD+DMOC-vaihtoehdon, jossa MOD-kurssin lisäksi saat saman aiheen DMOC-materiaalin, joka jää käyttöösi e-kirjana senkin jälkeen, kun MOD-kurssin voimassaoloaika on päättynyt.

Jos kaipaat lisäksi hieman yhteisöllisyyttä opiskelusi tueksi ja tilaisuuden irrottautua töistä opiskelua varten, valitse MOD+DMOC+Co-Study-paketti. Silloin voit tulla Sovelton luokkaan Pasilaan opiskelemaan pääsääntöisesti joka kuukauden toinen perjantai. Sovelton tuutori on tällöin päivystämässä paikan päällä. Voit verkostoitua muiden opiskelijoiden kanssa, vaihtaa kokemuksia ja hyviä käytäntöjä itseopiskelun etenemisestä ja tavoitteiden saavuttamisesta. Voit halutessasi käyttää Co-Study-päivän labrojen tekemiseen, videoiden läpikäyntiin tai laatia tuutorin avulla itsellesi opiskelusuunnitelman ja -aikataulun.

Kenelle?

MOC On-Demand on tarkoitettu sinulle, joka työskentelet kehittäjänä ja/tai it-ammattilaisena Microsoftin teknologioiden parissa.

Valmiit kurssit

Alta löydät tällä hetkellä tarjolla olevat kurssit. Lisäämme uusia kursseja valikoimaamme kaiken aikaa, joten käy katsomassa säännöllisesti, mitä uusia kursseja on tarjolla.

Haluatko kokeilla MOD-kurssia ilmaiseksi?

Tilaa maksuton MOD Demo: Windows Server 2016 First Look Clinic

Windows Server 2016 on nyt julkistettu. Haluatko tutustua uusimpaan versioon ja samalla testata MOC On-Demand -kurssia? Nyt sinulla on mahdollisuus tilata ilmainen MOD Demo: Windows Server 2016 First Look Clinic. Tällä kurssilla tutustut Windows Server 2016:n uusiin ominaisuuksiin (kuten Nano Server, Hyper-V, AD DS, AD FS, Storage, Networking ja SDN). Sisältö pohjautuu Windows Server 2016 Technical Preview 4 -versioon. Tämä kurssi ei sisällä labroja, mutta niitä pääset kyllä tekemään muilla MOD-kursseilla.

First Look Clinic on nopein ja kätevin tapa saada yleiskatsaus uudesta tuoteversiosta. Tilaa oma maksuton 3 kuukauden MOD-käyttöoikeus lähettämällä yhteystietosi tällä lomakkeella. Me toimitamme sinulle henkilökohtaisen koodin, jolla pääset aloittamaan opiskelun.

Tilaa maksuton MOD Demo: Windows Server 2016 First Look Clinic -kurssi »

Hinnat

MOD

900 € + alv

tai 1 Access-krediitti

tai 2 SA-päivää sa_icon.png

MOD + DMOC

1 100 € + alv

tai 1,25 Access-krediittiä

tai 3 SA-päivää sa_icon.png

MOD + DMOC + Co-Study

1 300 € + alv

tai 2 Access-krediittiä

tai 5 SA-päivää sa_icon.png

Katso MOC On-Demand -tutorialvideot

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Avaa kaikki

Miten MOC On-Demand -kurssi eroaa normaalista Sovelton kurssista?

MOD-kurssin opiskelu tapahtuu itsenäisesti, voit valita minkä verran käytät kulloinkin aikaa opiskeluun.

MOC On-Demand vai DMOC + MOC On-Demand?

Suosittelemme MOC On-Demand -kurssin lisäksi Microsoftin virallista kurssimateriaalia (DMOC) kun tavoitteenasi on sertifiointitestin suorittaminen. DMOC-materiaali toimii e-kirjana, kun valmistaudut sertifiointitestiin. DMOC-materiaali jää käyttöösi kun MOC On-Demand -kurssin voimassaoloaika päättyy.

Mitä on Co-Study?

Kaipaatko töistä irroittautumista tutkinnon opiskelua varten? Kun valitset Co-Study -paketin, voit tulla Sovelton luokkaan Pasilaan opiskelemaan pääsääntöisesti joka kuukauden toinen perjantai. Sovelton itseopiskelun tuutori on tällöin henkilökohtaisesti päivystämässä luokassa. Voit verkostoitua muiden opiskelijoiden kanssa ja vaihtaa kokemuksia ja hyviä käytäntöjä opiskeltavasta aiheesta ja itseopiskelusta.

Kuka vastaa MOC On-Demand -kurssin materiaalista?

Oppimateriaali on peräisin suoraan sovellusten toteuttajilta, joten lähemmäksi tiedon lähdettä et voi päästä.

Miten tilaan MOC On-Demand -kurssin?

Voit tilata haluamasi MOC On-Demand -kurssin kurssikuvausivulta. Maksettuasi kurssin, toimitamme sinulle koodin, jolla pääset aloittamaan opiskelun.

Minkä kestoisia kurssit ovat?

Yksittäinen kurssi sisältää 30-40 tuntia materiaalia, sisältäen Microsoftin tuottamat Hands-on -labrat.

Kuinka kauan voin opiskella?

Kurssikoodi on voimassa 90 päivää.

Saako kurssista todistuksen?

Kyllä. Voit tulostaa tai tallentaa todistuksen kurssin päätteeksi.

Millä kielellä kursseilla opiskellaan?

Kaikki materiaali on englannin kielistä.

Voinko ostaa yksittäisiä kurssimoduuleita?

MOC On-Demand myydään ainoastaan kokonaisena kurssina.

Voinko käyttää SA-koulutusseteleitä?

Toistaiseksi SA-koulutussetelit eivät käy MOC On-Demand -kurssin maksuvälineeksi. Microsoftin alustavien suunnitelmien mukaan tämä on mahdollista loppuvuodesta 2016.

En löydä haluamaani kurssia?

Microsoft julkaisee lisää kursseja jatkuvasti. Otamme uusia kursseja tarjolle Microsoftin julkaisuaikataulun mukaisesti.

Katso esittelyvideo