ITIL® Foundation 2011 Edition

IT, palvelu ja hallinta? Samassa lauseessa?!

Hyöty

Tule oppimaan onnistuneen IT-palveluhallinnan perusteet ITIL® Foundation -kurssille. Kurssilla saat kolmipäiväisen tehoannoksen maailmanlaajuisesti toimiviksi havaituista käytännöistä hallitsemattomien IT-palveluiden hallintaan.
 
Mielenkiintoisten kurssipäivien aikana saat:
1. hyvän yleiskäsityksen toimivan IT-palveluhallinnan edellytyksistä
2. uusia eväitä IT-palveluiden käytännön haasteiden nujertamiseen
3. itsevarmuutta organisaatiosi IT-palveluhallinnan kehittämiseen
4. arvostetun ITIL Foundation sertifikaatin (vaatii testin läpäisyn)
5. sertifioinnin kautta osallistumisoikeuden syventäville ITIL-jatkokursseille

Kenelle?

Tämä kestoltaan kolmipäiväinen kurssi on suunnattu IT-johdolle, kuten tietohallintojohtajille ja -päälliköille, senior-tason IT-päälliköille, projektipäälliköille, tiiminvetäjille, IT-asiantuntijoille sekä IT-päälliköille ja -konsulteille. Kurssi soveltuu hyvin myös kaikille niille, joiden työtehtävät käsittävät IT-palveluiden ostamiseen tai hyödyntämiseen liittyviä tehtäviä.Tämän ITIL Foundations -kurssin luontevia jatkokursseja ovat ITIL Intermediate Lifecycle sekä Capability-kurssit.

Esitiedot: Kurssi on ITILin peruskurssi ja on soveltuu myös henkilöille, joilla ei ole aiempaa IT-osaamista.

 

Miksi?

Inhimilliset erehdykset ja puutteet prosesseissa aiheuttavat jopa 80 % IT-palveluiden häiriöistä. Omaksumalla ITILin hyväksi havaittuja toimintatapoja, voidaan inhimillisten erehdysten todennäköisyyttä pienentää ja minimoida häiriöiden negatiiviset vaikutukset. ITIL Foundation on jokaisen IT-alalla työskentelevän peruskoulutus.

Sovelton ITIL-kouluttajat ovat pidettyjä osaajia ja omaavat pitkän kokemuksen IT-palvelunhallinnasta monipuolisen työhistoriansa kautta.
 
Kurssi tarjoaa myös erinomaisen tilaisuuden keskustella IT-palvelunhallinnan haasteista muissa organisaatioissa työskentelevien henkilöiden kanssa.
 
Kurssin lopuksi voit suorittaa ITIL Foundation -sertifiointitestin. Sovelton ITIL® Foundation -kurssin sertifiointitestin läpäisyprosentti on alan ehdotonta huippuluokkaa. Saat ITIL® Foundation -kurssiltamme sertifiointitakuun. Jos et läpäise sertifiointitestiä ensimmäisellä yrityksellä, saat yhden uuden suorituskerran testiin ilmaiseksi. Sertifiointitesti mahdollistaa ITIL-jatko-opiskelun seuraaville tasoille ja siksi sen suorittaminen on suositeltavaa.

Miten?

Ilmoittaudu seuraavaan toteutukseen heti.

Materiaali:

Materiaali on englanninkielinen. Kurssilla käytetään Sovelton yhteistyökumppanin Quint Wellington Redwoodin tuottamaa APMG:n virallisesti hyväksyttyä materiaalia. Opetus on suomeksi.
 
 

Testi:

Kurssin hintaan sisältyy kurssin päätteeksi suoritettava sertifiointitesti sekä sertifiointitakuu - jos et pääse ensimmäisellä yrittämällä testistä läpi, on ensimmäinen uusintayritys maksuton. Uusintatestin ajan voit varata Sovelton testikeskuksesta: http://www.sovelto.fi/kurssit/sertifioinnit

Lisätietoja:

ITIL® is a registered trade mark of AXELOS Limited.

1. päivä

Johdanto

Palveluiden hallinta käytäntöinä

Elinkaari (Service Lifecycle)

Palvelustrategia (Service Strategy)

Palvelun suunnittelu (Service Design)

2. päivä

Palveluun siirtyminen (Service Transition)

Palvelun toimittaminen (Service Operation)

3. päivä

Palvelun jatkuva kehittäminen (Continual Service Improvement)

Teknologia ja arkkitehtuuri

Sertifiointitestiin valmentautumista

Sertifiointitesti (valinnainen)

Vastuuhenkilö


Nestori Syynimaa

haluatko_opiskella_heti_270px.jpg

Tämä kurssi asiakaskohtaisena?

Koulutuksia järjestetään myös asiakaskohtaisina toteutuksina

Ota yhteyttä myyntipalveluumme soittamalla puh. 042 42 21 21 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen myyntipalvelu@sovelto.fi
niin järjestetään teille oma kurssi.

Jaa tämä sisältö: