Mitä haluaisit oppia?

Sovelton kurssit.

Valitse kurssi ja ilmoittaudu!

Pysy kartalla uusista kursseista

Soveltossa nyt

 • Testaus ja ISTQB-sertifikaatit 17.8.

  Testaus ja ISTQB-sertifikaatit 17.8.

  Tule elokuussa linjoille kuulemaan, kun Kari Kakkonen, Knowitistä kertoo ISTQB-testaussertifioinneista ja niiden merkityksestä sekä antaa vinkkejä, mistä sertifioituminen kannattaa aloittaa.

  Ilmoittaudu jo nyt »

 • EPI-kursseja nyt Soveltossa

  EPI-kursseja nyt Soveltossa

  Datakeskuskuksen tai konesalin häiriötön toiminta on lähes poikkeuksetta liiketoiminnan kannalta kriittistä. Palveluja tuotetaan liiketoiminnan tarpeisiin ja usein myös suoraan kuluttajille. Läheskään kaikki datakeskukset eivät täytä vaatimuksia esim. saatavuuden, kapasiteetin, turvallisuuden tai tehokkuuen osalta. Tämän alan teknologia kehittyy jatkuvasti ja nopeasti, joten on oleellista ja tärkeää pysyä kehityksen mukana.

  Lue lisää: EPI-tarjonta Soveltossa »

 • Webinaari 26.9. EPI-kursseista

  Webinaari 26.9. EPI-kursseista

  Tule 26.9. webinaariin kuulemaan, kun Edward van Leent kertoo EPI:n koulutustarjonnasta ja sertifioinneista konesaleissa ja datakeskuksissa työskenteleville. Luvassa erittäin houkutteleva tarjous! Webinaari pidetään englanniksi.

  Ilmoittaudu nyt »

 • 16 asiantuntijaa, 8 digitaitoa

  16 asiantuntijaa, 8 digitaitoa

  Digitalisaatio muokkaa työtä monin tavoin. Samalla kun perinteisiä tehtäviä häviää, uusia ammatteja syntyy ja työn tekemisen muodot monipuolistuvat. Työ ei ole enää sidoksissa tiettyyn aikaan tai paikkaan. Digitaalinen työelämä edellyttää uusia viestinnän, työnteon ja verkostoitumisen taitoja – digitaitoja.

  Tutustu erilaisiin digitaitoihin haastattelujen ja oppimateriaalien avulla »


 • Webinaarien tallenteita

  Webinaarien tallenteita

  Jos jokin Sovelton webinaareista on jäänyt sinulta näkemättä tai haluat palautella mieliin, mitä siellä puhuttiinkaan, voit katsoa webinaarejamme tallenteina. Kunkin webinaarin ohjelmasivulle on lisätty linkit videotallenteeseen ja lisämateriaaliin.

  Katso lista menneistä webinaareista »

 • Kokeile MOC On-Demandia maksutta

  Kokeile MOC On-Demandia maksutta

  Sinä valitset - Microsoftin MOC On-Demand -kursseja Sinulle, joka haluat itse päättää missä ja milloin opiskelet. Opi omaan tahtiisi missä haluat - ota koko kurssi kerralla haltuun tai vaikka 5 min paloissa. Ei matkakuluja eikä siirtymisen vaivaa. MOC On-Demand (MOD) -kurssit - huippuluokan sisältöä suoraan Microsoftilta.

  Tutustu MOD-tarjontaamme ja tilaa ilmainen kurssi »

Webinaarit ja seminaarit