Se on sinussa!

Sovelto – ota osaamisen oikeus omiin käsiin

Tuotamme ratkaisevaa osaamista ja oppimisen iloa tieto- ja viestintätekniikan soveltamiseksi! Sovelton päämäärä on, että suomalaiset ovat maailman tuottavin ja rennoin kansa. Haluamme osaltamme auttaa tällä vuosikymmenellä miljoonaa ihmistä kohdistamaan aikansa olennaiseen työtä järkeistämällä, työssä oppimalla ja teknologiaa hyödyntämällä.

Johtaminen

Toimit sitten linjalla, matriisissa tai strategisessa johdossa, osaamisen kenttä laajenee ja maailma muuttuu vauhdilla.
Lue lisää »

Teknologiat

Tämän päivän työssä vauhdikkaimmin muuttuva osa-alue on digitaalinen murros ja päivittäin kehittyvä tekniikka.
Lue lisää »

Tietotyö

Tietotekniikka on olennainen osa useimman jokapäiväistä työtä. Säästä vartti joka tunnista työskentelemällä tehokkaammin ja tuottavammin!
Lue lisää »

Hyvinvointi ja tuottavuus

Uuden ajan tuottavuus muodostuu työn mielekkyydestä ja ihmisten kyvystä saada haluttuja tuloksia aikaan.
Lue lisää »

Soveltossa nyt

 • Syksyn Project-reseptit

  Syksyn Project-reseptit

  Microsoft Project on yksi yleisimmistä käytetyistä projektinhallinnan monitoimikoneista. Jos käytät Projectia ja haluat käyttöön tehoa ja järkeä tai suunnittelet Projectin käyttöönottoa, tule oppimaan Projectin hyvät toimintatavat Sovelton webinaarissa.

  Ilmoittaudu mukaan »

 • Attend from Anywhere -kurssit

  Attend from Anywhere -kurssit

  Olemme solmineet brittiläisen koulutusyritys QA:n kanssa kumppanuuden, jonkaansiosta voit ostaa Attend from Anywhere -kursseja Soveltosta. Useille Sovelton omille kursseille on voinut jo pidempään osallistua online.Attend from Anywhere -kursseilla koulutus tapahtuu Englannista ja englanniksi.

  Lue lisää »

 • Thing2Data-hanke käynnistyi

  Thing2Data-hanke käynnistyi

  Vastedes voimme keskustella tavaroidemme kanssa niiden yksilöllisistä tarpeista - niidenkin vanhojen tavaroiden, joita ei koskaan kytketä internetiin. Tavaran älykkyys voidaan sijoittaa pilvipalveluun. Älypuhelin yhdistää tavaran ja sen internetissä olevan älyn toisiinsa Thing2Data-identiteetin avulla. Kaikki hankalat ja työläät tavaroihin liittyvät asiat muuttuvat helpommiksi. #Thing2Data

  Lue lisää »

 • MOC On-Demand

  MOC On-Demand

  Sinä valitset - Microsoftin MOC On-Demand -kursseja Sinulle, joka haluat itse päättää missä ja milloin opiskelet

  Opi omaan tahtiisi missä haluat - ota koko kurssi kerralla haltuun tai vaikka 5 min paloissa. Ei matkakuluja eikä siirtymisen vaivaa. MOC On-Demand (MOD) -kurssit - huippuluokan sisältöä suoraan Microsoftilta.

  Tutustu MOD-tarjontaamme »

Online-kursseja lähiaikoina

Webinaarit ja seminaarit

Vielä ehdit

Uutiset ja artikkelit

Kiltablogit