Suomalaiselle kaikki on mahdollista!

Kerro meille miten sinä viet Suomea eteenpäin omalla osaamisellasi.
Jaamme 100 koulutusstipendiä lahjakortteina parhaiden tarinoiden kertojille.

Miten sinä viet Suomea eteenpäin?

Asiantuntijan digitaalinen identiteetti

Olet alasi asiantuntija, mutta tietävätkö muutkin sen? Ellet ota omaa paikkaasi verkossa, olet digitaalinen nobody – sellainen, jonka osaamisensa paremmin esille tuovat ja verkossa aktiivisesti keskustelevat ohittavat oikealta ja vasemmalta. Tarvitset digitaalisen identiteetin, joka antaa osaamisesi näkyä muillekin.

Hae mukaan

Sovelto – ota osaamisen oikeus omiin käsiin

Tuotamme ratkaisevaa osaamista ja oppimisen iloa tieto- ja viestintätekniikan soveltamiseksi! Sovelton päämäärä on, että suomalaiset ovat maailman tuottavin ja rennoin kansa. Haluamme osaltamme auttaa tällä vuosikymmenellä miljoonaa ihmistä kohdistamaan aikansa olennaiseen työtä järkeistämällä, työssä oppimalla ja teknologiaa hyödyntämällä.

Johtaminen

Toimit sitten linjalla, matriisissa tai strategisessa johdossa, osaamisen kenttä laajenee ja maailma muuttuu vauhdilla.
Lue lisää »

Teknologiat

Tämän päivän työssä vauhdikkaimmin muuttuva osa-alue on digitaalinen murros ja päivittäin kehittyvä tekniikka.
Lue lisää »

Markkinointi, myynti ja viestintä

Organisaation menestys syntyy digitaalisuuden hyödyntämisestä myynnissä, markkinoinnissa ja viestinnässä, sekä kyvystä hyödyntää modernin tietotyön välineitä myös sisäisesti.
Lue lisää »

Tietotyö

Tietotekniikka on olennainen osa useimman jokapäiväistä työtä. Säästä vartti joka tunnista työskentelemällä tehokkaammin ja tuottavammin!
Lue lisää »

Hyvinvointi ja tuottavuus

Uuden ajan tuottavuus muodostuu työn mielekkyydestä ja ihmisten kyvystä saada haluttuja tuloksia aikaan.
Lue lisää »

Soveltossa nyt

 • Sovelto muuttanut Messukeskukseen

  Sovelto muuttanut Messukeskukseen

  Sovelton koulutuskeskus on muuttanut uusiin tiloihin Messukeskukseen, jossa puitteet ovat entistä upeammat.

  Uuden koulutuskeskuksemme tilat on remontoitu alusta asti koulutuskäyttöä varten. Jotta lopputulos olisi mahdollisimman toimiva ja viihtyisä, on suunnitelmissa hyödynnetty asiakkailta saamaamme arvokasta palautetta.

  Lue lisää ja katso tarkemmat saapumisohjeet »

 • Webinaari 26.9. EPI-kursseista

  Webinaari 26.9. EPI-kursseista

  Kiitokset osallistujille! Linkit materiaaleihin ja tallenteeseen lisätty ohjelmasivulle. Webinaarissa Edward van Leent kertoi EPI:n koulutustarjonnasta ja sertifioinneista konesaleissa ja datakeskuksissa työskenteleville. Mukana erittäin houkutteleva tarjous! Webinaari pidettiin englanniksi.

  Katso materiaalit ja tallenne »

 • EPI-kursseja nyt Soveltossa

  EPI-kursseja nyt Soveltossa

  Datakeskuskuksen tai konesalin häiriötön toiminta on lähes poikkeuksetta liiketoiminnan kannalta kriittistä. Palveluja tuotetaan liiketoiminnan tarpeisiin ja usein myös suoraan kuluttajille. Läheskään kaikki datakeskukset eivät täytä vaatimuksia esim. saatavuuden, kapasiteetin, turvallisuuden tai tehokkuuen osalta. Tämän alan teknologia kehittyy jatkuvasti ja nopeasti, joten on oleellista ja tärkeää pysyä kehityksen mukana.

  Lue lisää: EPI-tarjonta Soveltossa »

 • Testaus ja ISTQB-sertifikaatit 17.8.

  Testaus ja ISTQB-sertifikaatit 17.8.

  Kiitokset osallistujille! Linkit materiaaleihin lisätty ohjelmasivulle: tallenteesta kuulet, kun Kari Kakkonen, Knowitistä kertoo ISTQB-testaussertifioinneista ja niiden merkityksestä sekä antaa vinkkejä, mistä sertifioituminen kannattaa aloittaa.

  Katso tallenne ja lataa materiaali »

 • 16 asiantuntijaa, 8 digitaitoa

  16 asiantuntijaa, 8 digitaitoa

  Digitalisaatio muokkaa työtä monin tavoin. Samalla kun perinteisiä tehtäviä häviää, uusia ammatteja syntyy ja työn tekemisen muodot monipuolistuvat. Työ ei ole enää sidoksissa tiettyyn aikaan tai paikkaan. Digitaalinen työelämä edellyttää uusia viestinnän, työnteon ja verkostoitumisen taitoja – digitaitoja.

  Tutustu erilaisiin digitaitoihin haastattelujen ja oppimateriaalien avulla »


 • Webinaarien tallenteita

  Webinaarien tallenteita

  Jos jokin Sovelton webinaareista on jäänyt sinulta näkemättä tai haluat palautella mieliin, mitä siellä puhuttiinkaan, voit katsoa webinaarejamme tallenteina. Kunkin webinaarin ohjelmasivulle on lisätty linkit videotallenteeseen ja lisämateriaaliin.

  Katso lista menneistä webinaareista »

Online-kursseja lähiaikoina

Webinaarit ja seminaarit

Vielä ehdit

Uutiset ja artikkelit