Knowhow Kilta blogi

Sovelton Killat ovat nyt Kilta-blogeja

Olemme siirtäneet Kiltamme sovelto.fi -sivuston alle. Löydät täältä vastaisuudessa asiantuntijakirjoituksemme sekä Kiltojen blogiarkiston. Tervetuloa!

Tuotatko Excelillä raportteja tai luotko PowerPoint-esityksiä tai esitysmalleja? Toteutatko asiakirjamalleja? Hyödynnätkö SharePointia ryhmätyövälineenä tai toimitko SharePoint-ympäristössä sisällöntuottajana? Tarvitsetko työssäsi jotain seuraavista: Lync, CRM, Project, Visio, Digium, Lotus Notes, Google Apps tai OpenOffice?

Knowhow Kilta on avoinna kaikille, jotka ovat kiinnostuneita modernista tietotyöympäristöstä, oman työajan hallinnasta sekä työhön liittyvistä välineistä ja menetelmistä!

Knowhow Kilta blogi 27.3.2017

Petteri Sjöholm

SharePointissa tiedostojen vahingoittaminen on vaikeaa toimivan versioinnin ja roskakorin ansiosta. Kuitenkin pientä haittaa voi syntyä, jos tiedostoja poistetaan tai vahingossa muokataan, eikä muutosta heti huomata. Kriittisille tiedostoille onkin syytä ottaa käyttöön järeämpi suojaus vahingossa tehtäviä muutoksia ja poistoja vastaan.

Lue kokonaan »

Knowhow Kilta blogi 8.3.2017

Anna Perttilä

Oletko kaivannut ikoneita esityksiisi, nyt niitä on tarjolla!
Office 365-päivityksen mukana Wordiin, Exceliin ja PowerPointiin on tullut tarjolle ikoneita eli kuvakkeita.

Lue kokonaan »

Knowhow Kilta blogi 15.2.2017

Petteri Kallio

LinkedIn on oikein käytettynä vahva asiantuntijan vaikuttamiskanava.
Mitä hyötyä LinkedInistä on, millainen profiilisi pitäisi olla ja miten osaamista voi kehittää?

Lue kokonaan »

Knowhow Kilta blogi 7.2.2017

Petteri Sjöholm

SharePoint-kirjastoihin tallentamista suoraan ulkoisesta sovelluksesta pidetään usein hankalana. Moni tallentaakin tiedoston ensin omalle koneelle ja lataa sen jälkeen tiedoston omalta koneelta SharePointiin. Office-sovellukset muistavat automaattisesti aiemmin käytetyt SharePoint-sijainnit, joten niistä tallentaminen on varsinkin ensimmäisen kerran jälkeen helppoa. Mutta miten tehdä SharePointiin tallentamisesta helppoa kaikissa sovelluksissa?

Lue kokonaan »

Knowhow Kilta blogi 3.2.2017

Tuula Virtanen

Oma osaaminen on pääoma, joka parantaa elämänlaatua. Se vie mielenkiintoisiin työtehtäviin ja törmäyttää ihmisiin, joilla on merkitystä. Nyt on se hetki, jolloin pystyt vaikuttamaan tulevaisuuteen, vaikkapa viiden vuoden päähän. Mitä töitä silloin on olemassa ja mitä töitä haluaisit tehdä? Millaisia taitoja tarvitset? Ensimmäisenä tulee mieleen raskas syväosaaminen, mutta onko siinä koko totuus?

Lue kokonaan »